top of page
BEOORDELINGEN

Wij houden van wat we doen, en we doen ons uiterste best om elke gast de 'droom ervaring' te geven, maar het is altijd leuk om te horen dat onze gasten het ook daadwerkelijk waarderen.

 

3 jaar op rij, zijn we #1 op TripAdvisor! Het is zo geweldig om te zien dat onze gasten echt de moeite nemen om zulke gedetailleerde beoordelingen te schrijven.

 

Ook voor Dar Cilla Travel Services gaan we die extra mijl. We zijn in het proces om Dar Cilla Travel Services als een apart bedrijf op TripAdvisor te zetten. 

 

We hopen dat onze gasten voor wie wij hun reis door Marokko hebben georganiseerd en degenen die de dag in Tanger hebben doorgebracht met onze gids Said (met wie we nu al meer dan 8 jaar samenwerken) ook een beetje van hun tijd willen nemen, om ons te laten weten hoe we het doen.

 

Mocht u geïnteresseerd in het combineren van uw verblijf in het zuiden van Spanje met een bezoek aan Marokko, neem dan een ​​kijkje op onze Travel Morocco website. Lees de reisverslagen en de blogs, maar let wel op: Marokko heeft een reizigers mentaliteit nodig in plaats van een mentaliteit van een vakantieganger!

 

 

MET DANK AAN AL ONZE GASTEN
bottom of page