top of page
GOED OM TE WETEN

Als u kiest voor een verblijf in Dar Cilla dan kiest u er voor om in de stad te verblijven. Dit heeft grote voordelen, zoals de mogelijkheid om te lopen naar alle bars en restaurants, dus geen 'drinken en rijden' problemen. U kunt uw dag zo plannen dat u terugkeert naar de stad voordat de files beginnen (files ontstaan omdat mensen terugkeren van het strand, of ze komen naar de stad voor een avondje uit). U kunt dan nog steeds makkelijk een parkeer plaats vinden (het is niet mogelijk om parkeergelegenheid te bieden, andere dan voor het lossen en laden van uw auto). 

 

Dar Cilla is 9 minuten lopen van het strand. Zoals in elke stad - of overal waar je directe buren hebt - is er onvermijdelijk een minimum geroes van de stad (maar we hebben geen kraaiende hanen of blaffende honden zoals in accommdaties in de natuur!).

 

Wij zijn gevestigd aan de rand van de stad (gebouwd in de 12 eeuw muur), ver genoeg van de 'disco scene' om u een goede nachtrust te geven - behalve misschien met Pasen wanneer de muziek van de religieuze processies door de stad galmt, of de eerste avond van het jaarlijkse feest waarbij 500 paarden de  alle inwoners naar de stad komen, of tijdens het jaarlijkse weekend genaamd Noche de Blanca (Witte nacht) wanneer de hele stad feest en je eigenlijk de houding moet aan nemen van "als ik ze niet kan verslaan, dan kan ik me er maar beter bij aansluiten". Wanneer u wilt boeken zullen we u altijd vertellen of uw verblijf tegelijkertijd plaatsvind met een van de evenementen, maar eigenlijk zijn ze allemaal erg leuk !
 
Wij zijn gelegen hoog boven de stad, dus hebben een uitzicht op alle standpunten verslaan van onze ruime, goed ingerichte dakterras.
 
De appartementen zijn gebouwd rond een centrale binnenplaats. Wij, samen met onze Spaanse bouwers, maakte hen zo geluidsdicht mogelijk (en we vragen de gasten op zachte schoenen te lopen!). Wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat u een zo rustig en aangenaam verblijf mogelijk heeft.

 

Om ervoor te zorgen dat Dar Cilla  de juiste keuze voor u blijkt te zijn, willen wij u eraan herinneren dat de appartementen self-catering zijn, we hebben geen 24-uurs receptie of nachtwaker,  er is geen dagelijkse schoonmaak of het opmaken van de bedden, noch roomservice.

 

Dar Cilla biedt geen maaltijden. U kunt uw eigen ontbijt maken of in een van de vele gelegenheden in de buurt ontbijten. Wij zijn een niet-roken vestiging, alleen kinderen boven de leeftijd van 12 en aanvaarden geen dieren.

 

Alle appartementen in Dar Cilla zijn voor het exclusieve gebruik van de in Dar Cilla geregistreerde gasten. Alle terrassen en patio's zijn met elkaar verbonden. Er is een groot gemeenschappelijk dakterras waarvan alle gasten van Dar Cilla kunnen genieten.

 

De grotere appartementen (Amadeus en Zagora ) hebben patio's en terrassen die voor eigen gebruik zijn, echter dit zijn niet ' vrijstaande ' appartementen, maar een integraal deel van het Dar Cilla complex en als zodanig ook niet voor het gebruik van iemand van buiten die niet geregistreerd als een gast van Dar Cilla.

 

In het belang van de veiligheid en de rust en stilte willen wij u vragen om de bovenstaande huisregels te respecteren.

 

bottom of page