top of page
THE DAR CILLA TEAM
ZOË
OWNER
MARILUZ
HEAD HOUSEKEEPING
PETER
HANDYMAN

ZOË

Zoë, de eigenaar, is 'still going strong', en geniet van het contact met haar gasten op het dakterras. Haar enthousiasme voor Tarifa, voor Andalusië en Marokko is het aanstekelijk.

 

Zoë heeft in de loop van haar carrière in meer dan 8 landen gewerkt, voordat 'met pensioen gaan' om een ​​guest-house in Tarifa te starten. 'Als ik ooit dacht dat dit de makkelijkste baan van alle voorgaande banen zou zijn, dan heb ik me daarin vergist', zal ze je vertellen. Maar ze houdt ervan!

 

Zoë is Engels door geboorte, Nederlands door huwelijk .... en voelt zich erg Nederlands! Ze is een ervaren grootmoeder en woont al bijna 20 jaar in Tarifa.

 

MARTINA

Martina, General Manager, jongleert haar meer dan full-time baan met tijd doorbrengen met haar twee jonge kinderen en haar man, die super-ondersteunend is, en samen werkt met Zoë's zoon.

 

Na de Hotel School, werkte Martina enige tijd als stewardess voordat ze met haar man en een baby naar Tarifa vertrok, om Zoë te helpen die bezig was met het professioneel opzetten van Dar Cilla.

 

Ze werken inmiddels al meer dan tien jaar met veel plezier samen. Ze kennen elkaar al sinds Martina een baby was, toen ze nog buren waren in Nederland.

 

Martina is Nederlands, een perfectionist, verslaafd aan Marokko. Ze is zo enthousiast om haar kennis van dit land met onze gasten te delen, voor wie ze nu avontuurlijke reizen naar het zuiden organiseert.

 

MARILUZ

Mariluz, huishoudster, is van onschatbare waarde. Ze werkt al meer dan tien jaar met ons, is super-efficiënt, kent de ins-and-outs van Dar Cilla beter dan een ieder van ons, en zorgt ervoor dat onze reviews dingen als 'super-schoon, alles op de juiste plaats, voldoende handdoeken etc. aangeven'

Mariluz is Spaans, heeft twee tieners, en een man die ons elke keer dat er een crisis helpt, zoals wanneer gasten hun sleutel aan de binnenkant van de deur hebben laten zitten en hij door het open raam moet klimmen om de deur open te doen. Hij is groots in het ​​openen van flessen. We kunnen hem niet missen.

 

MARIA

Maria, assistent van Martina, verwelkomt de gasten, overhandigd de sleutels en geeft hen informatie over Tarifa. Maria heeft twee jonge kinderen.


Maria heeft gewerkt in het toerisme, in het plannen van evenementen en heeft de PR voor een Animatie Festival gedaan, waardoor ze veel heeft moeten reizen naar Zuid-Amerika. Ze woont sinds negen jaar in Tarifa, en werkt sinds een jaar bij Dar Cilla.

Maria is Spaans, spreekt uitstekend Engels, coördineert de afspraken voor onze in-house Wellness Salon, en is verantwoordelijk voor het organiseren van de reizen van onze gasten in het zuiden van Andalusië voor en na hun verblijf in Dar Cilla.

Ze maakt ook alle boeken voor de gasten voor de lokale activiteiten, zoals walvissen kijken, kitesurfen, het huren van een fiets etc.

 

MARTINA
GENERAL MANAGER
MARIA
ASSISTANT  MANAGER

PETER

Peter is de klusjesman van alle klusjesmannen! Hij is een elektriciën, waarvoor geen klus te groot of te klein is. Hij bouwde zelfs een nieuwe schildpad huis voor Bim, Zoë's Marokkaanse schildpad.

In een guest-house met acht appartementen, en een klimaat zoals dat van Tarifa (voornamelijk de wind) is er altijd, maar dan ook altijd iets dat gerepareerd moet worden.

 

Peter is Engels, zijn vrouw is Spaans, en hun jonge zoon vertelt honderduit in beide talen.

Hoewel freelancers, beschouwen we Amy en Sabine, onze vaste masseurs, als onderdeel van ons team.

 

Teamwork is ... het produceren van je eigen website 'in huis' (met dank aan Barry, Martina's man, die de webpagina heeft ontworpen, Martina voor de feitelijke informatie re Dar Cilla en Marokko, Maria voor veel van de foto's, en Zoë voor de teksten). Teamwork is ... het hebben van een zoon, die de beste elektrische verwarmingspanelen verkoopt, waardoor Dar Cilla een van de weinige guesthouses is, dat ook comfortabel warm in de winter is.

 

Samen met Felix, Duits en een zeer professionele timmerman, en Richard, Nederlands en een gekwalificeerde loodgieter, en Kris, Belgisch en een professionele tuinman, die allen op afroep ons helpen wanneer dat nodig is. We zijn allemaal toegewijd om Dar Cilla op het huidige niveau te behouden. 

 

Dar Cilla zou het niet zijn als het ware het niet voor de professionele en efficiënte hulp van onze bouwer, Juanma , en onze schilder , Jaime .

 

Ook Said, onze gids in Tanger, met wie we nu al vele jaren samen werken, beschouwen we als een waardevol lid van ons team, zij het op een afstand.

 

Verder zijn er onze gidsen voor de Travel Morocco Services, Brahim en Mohamed, die zichzelf,  tot onze vreugde, als onderdeel van het Dar Cilla team beschouwen.

 

We zijn zo gelukkig te worden omringd door zulke geweldige mensen.

bottom of page